Search
Close this search box.
Lataa heti oston jälkeen

200 Education Templates for Social Media

Kasvata yrityksesi vetovoimaa somessa ammattimaisella somesisällöllä, jota jaksat tehdä säännöllisesti. Muokattavat somepostaukset sisältävät satoja postauksia, joista voit ottaa valmiita ideoita somesisältöön ja muokata postausta oman yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Näin sisällön miettimiseen ei kulu enää aikaa ja postausten ajastaminen tulee tehdyksi. Mikä parasta säilytät somefeedisi ammattimaisen näköisenä, koska postauspohjat on tehty yhtenäisen näköiseksi.

Muokkaa, jaa sosiaalisessa mediassa ja seuraa yrityksesi kasvavan!

Kaikki somepostaukset ovat täysin muokattavissa maksuttomalla Canvalla. Saat yrityksesi ilmeen mukaista somesisältöä vaihtamalla helposti värit ja fontit omiisi. Värien ja fonttien vaihto onnistuu kaikkiin mallipohjan malleihin kerralla. Somepostauksista löydät valmiita sisältöideoita englanniksi. Voit muokata tekstit omiin tarpeisiisi ja vaihtaa kuvat omiisi helposti. Saat valmista sisältöä minuuteissa.

23,00  (plus alv)

Et kai jätä enää somea vajaateholle? Torppaa esteet somepostauspohjien avulla:

Et postaa säännöllisesti
Säännöllisyys on avainasemassa, kun haluat hyödyntää somen täysillä. Säännöllinen julkaiseminen auttaa pitämään yleisösi kiinnostuneena ja ajan tasalla. Kiireen keskellä voi olla vaikeaa jatkuvasti keksiä uutta ja kiinnostavaa sisältöä. Tähän valmiit somepostauspohjat tarjoavat apua. Kun sinulla on kokoelma valmiita postauksia, voit helposti ja nopeasti muokata sisältöä niihin ja ajastaa postaukset.
Ei ole aikaa
Houkuttelevien somepostausten luominen voi olla aikaa vievää, varsinkin kun hallittavana on useita kanavia. Valmiiksi suunniteltuja malleja käyttämällä säästät arvokasta aikaa. Kun käytössäsi on kokoelma yhteensopivia postauksia voit keskittyä viestiin ja räätälöidä sen kullekin alustalle sopivaksi vaivattomasti.
Yrityksellä ei ole valmiita kuvia postattavaksi
Somepostauksiin tarvitset aina jotain visuaalista sisältöä, jos yrityksellä ei ole kuvia postattavaksi voit luoda muuta sisältöä. Kaikki eivät ole graafisia suunnittelijoita, joten visuaalisesti houkuttelevien sosiaalisen median postausten luominen voi olla haastavaa. Ammattimaisen näköiset viestit toimivat yleensä paremmin ja herättävät enemmän huomiota. Graafikon suunnittelemia malleja hyödyntämällä kuka tahansa voi tuottaa huomiota herättäviä postauksia, jotka jättävät hyvän vaikutelman yrityksestä.
Et keksi mitään postattavaa
Kiireen keskellä voi olla vaikea keksiä aiheita somepostauksiin. Luovuuden puute voi johtaa tylsiin ja merkityksettömiin postauksiin tai siihen, ettei postaa ollenkaan. Sosiaalisen median postauspohjia hyödyntämällä saat valmista sisältöä postauksen aiheiksi. Näin teet kiehtovampia postauksia.
Yritykseltäsi puuttuu brändi-identiteetti
Johdonmukaisuuden säilyttäminen somessa on ratkaisevan tärkeää brändi-identiteetin ja yleisösi luottamuksen rakentamiseksi. Monet kuitenkin kamppailevat pitääkseen viestinsä linjassa brändinsä tyylin. Tästä tuloksena on sillisalaatti, jossa värit ja muodot vaihtelevat jokaisen postauksen välillä. Somepohjia käyttämällä varmistat, että jokainen postaus noudattaa brändisi ilmettä, mikä luo yhtenäisen ja tunnistettavan verkkonäkyvyyden.
Previous slide
Next slide
Lataa heti oston jälkeen

200 Education Templates for Social Media

23,00  (plus alv)

Miksi käyttää valmiita somepostauspohjia?

Jätä taaksesi somehiljaisuus, sekalainen sillisalaatti feedissä ja tuskainen suunnittelu somesisällön tuottamiseksi.

Ajansäästö ja tehokkuus: Mallien avulla voit luoda laadukkaita julkaisuja nopeasti, jolloin voit käyttää aikaasi myös muihin tuottaviin tehtäviin.

Johdonmukaisuus brändäyksessä: Johdonmukainen brändäys sosiaalisen median viesteissäsi on ratkaisevan tärkeää brändin tunnistamisen ja identiteetin kannalta. Valmiit mallit auttavat säilyttämään yhtenäisen visuaalisen tyylin.

Muokattavuus ja personointi: Lisää logosi, vaihda värejä ja personoi sisältöä, jotta viestit ovat yksilöllisiä.

Kustannustehokkuus: Säästät rahaa, kun ei tarvitse palkata sisällöntuottajaa. Valmiit mallit tarjoavat kustannustehoa laadusta tinkimättä.

Tehokas viestintä: Pohjien mukana saat satoja valmiita ideoita postauksiin, joista voit lähteä muokkaamaan viestiä omiin tarpeisiisi. Näin teet vaikuttavampaa sisältöä entistä nopeammin.

Visuaalinen vetovoima: Postauspohjat sisältävät visuaalisesti houkuttelevia elementtejä, jotka kiinnittävät katsojan huomion ja lisäävät sitoutumisen todennäköisyyttä.

Build your online presence with Education templates for social media. These templates are perfect for every Educator, Coach, and Teacher. With these templates, you can enhance your reach, increase your followers, improve engagement, and boost your sales!

What you will get?

  • 50 Viral Quotes
  • 50 Engaging Questions
  • 50 Insightful Education Tips
  • 50 Actionable Education Promotional Posts

All templates are fully editable in Canva.

  • Tehty erityisesti Facebookin ja Instagramin alustoille. Voit vapaasti muokata ja käyttää postauksia myös muilla alustoilla.
  • Somepostausten koko on 1080 x 1080 px (neliö) ja jos paketti sisältö tarinapohjia on niiden koko 1080 x 1920 px (pystykuva).
  • Postauspaketit on tehty tiettyä toimialaa ajatellen eli sisältö auttaa luomaan somesisältöä juuri kyseiselle toimialalle. Jos ihastut eri toimialan mallipohjan visuaalisuuteen, voit toki muokata sisällön itse.
  • Kuviksi voit vaihtaa oman yrityksesi kuvat tai käyttää Canvan kuvapankin maksuttomia kuvia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarvitset maksuttoman Canva-tilin muokkaamista varten. Pääset avaamaan tilin osoitteesta: Canva.com. Saat oston yhteydessä PDF-tiedoston, jossa on linkki näihin mallipohjiin. Canvan avulla pääset vaihtamaan kuvat, värit, tekstit, logot ja fontit oman yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.

Saat muokata mallipohjia mielesi mukaan ja jakaa omiin tai yrityksesi tarpeisiisi muokattuja postauksia niin paljon kuin haluat ja missä vain. Verkkokaupan latauslinkki vanhenee kuukauden kuluessa, joten tallennathan PDF-tiedoston tai kopion alkuperäisestä mallipohjasta Canvaan, jotta voit käyttää sitä myöhemminkin. 

Huomaathan, että et saa myydä mallipohjia eteen päin tai levittää sitä eteenpäin maksutta.

Kyllä pääset. Saat ohjeet muokkausta varten.

Myös somepostauspohjilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu eli jos et ole tyytyväinen niihin, niin saat rahasi takaisin.

Verkkokaupasta löytyy laskuvaihtoehto, mutta voit halutessasi pyytää minua lähettämään verkkolaskun tai laskun sähköpostitse.