Search
Close this search box.

Työkalut verkkokauppiaalle

Listasin tänne käyttämiäni työkaluja, jotka voisivat helpottaa myös sinun arkeasi verkkokauppiaana.

”Osa linkeistä on ns. affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen suosittelupalkkion, mikäli päädyt hankkimaan esittelemäni tuotteen. Linkin kautta ostetut tuotteet tai palvelut eivät ole ainakaan kalliimpia sinulle eli suosittelupalkkio sisältyy tuotteen hintaan. Esittelen vain tuotteita ja palveluita, joita itse käytän ja jotka ovat minulla toimineet hyvin.”

Sisällysluettelo:

Verkkokauppa-alusta

Woocommerce

Maksuton verkkokauppalisäosa WordPress-sivustolle.
Maksuton

Webhotelli ja domain verkkokauppiaalle

Cloudcity: Cloudcity Pro- webhotelli

Cloudcity Pro -webhotelli, joka on kotimainen. Pakettiin sisältyy SSL-varmenne, rajaton liikennöinti, Redis Object cache nopeuttamaan sivun latausta ja yksi domain kaupan päälle. Hintaan: 14,88 euroa/kk sis. alv 24% (laskutus 3-12 kk jaksoissa).
Kotimainen

Domainhotelli: 5-tähden webhotelli

Loistava valinta Woocommerce-verkkokaupan ensimmäiseksi webhotelliksi. Hintaluokassaan eniten tallennustilaa sekä verkkokaupan koodeille että sisällöille, mutta myös sähköpostilaatikoille.
Samasta paikasta saat helposti rekisteröityä domainin eli www-osoitteen.
Lue lisää blogista miksi valitsin juuri Domainhotellin.
Kotimainen

Ajanvaraus verkkoon

Amelia ajanvarauslisäosa

Ajanvarauslisäosa, jonka avulla asiakas voi varata kalenteristasi sopivan ajan ja maksaa varauksen.
Alk. 53 €/v.

Maksutavat verkkokauppiaalle

Visma Pay

Laajat maksutavat verkkokaupan käyttöön kotimaiselta palveluntarjoajalta.
Kotimainen

Ulkoasu Woocommerce-verkkokaupalle

Elementor Pro

Maksullinen lisäosa suosittuun sivunrakennustyökaluun. Elementor Pron avulla muokkaat myös verkkokaupan osioita, kuten tuotekategorioita ja tuotesivuja. Saat esiteltyä tuotteitasi millä tahansa sivulla. Laajat toiminnallisuudet vähentävät myös muide lisäosien tarvetta esim. lomakkeiden rakentaminen, uutiskirjeen tilaajien kerääminen, ylä- ja alatunnisteen rakentaminen ja kuvagalleriat onnistuvat Elementor Prolla.
alk. 59€/v.

Kajo -verkkokaupan ulkoasupaketti

Säästä kymmeniä tunteja aikaa valmiiksi tehdyillä Woocommerce-verkkokaupan sivuilla, joita voit muokata omiin tarpeisiin Elementor Pron avulla. Vaihda helposti fontit ja värit koko verkkokauppaan ja hyödynnä valmiiksi rakennettuja tekstipaikkoja.
97 € + alv

Kuvankäsittelyohjelma

Canva

Erinomainen maksuton versio markkinointimateriaalien, kuten esitteiden, somekuvien tai verkkokaupan kuvien tekoon. Maksullisella versiolla saat ladattua PNG-kuvia ilman taustaa (esim. logot), optimoitua kuvia verkkokäyttöön ja poistettua verkkokaupan tuotekuvista taustan.
Maksuton

Verkkokaupan analytiikka

Google analytics

Kattava ja maksuton analytiikka ohjelma verkkokauppiaalle, kunhan muistat laittaa verkkokaupan analytiikan päälle. Näet mm. mistä kanavista ostajat tulevat verkkokauppaan, mitkä maksetun mainonnan kampanjat toimivat parhaiten ja mitkä ovat kiinnostavimmat tuotteesi.
Maksuton

Facebook pikseli ja myynnin seuranta

Facebook-mainonnan alustan analytiikkaratkaisu, joka auttaa tekemään tehokkaampaan mainontaa mm. keräämällä palautetta myynneistä ja kävijäliikenteestä. Tämän avulla teet muistuttavaa mainontaa verkkokaupan kävijöille, luot samankaltaisia yleisöjä kävijöistä ja pyydät Facebookia kohdentamaan mainontaa juuri niille, jotka todennäköisimmin ostaisivat verkkokaupastasi
Maksuton

Sähköpostimarkkinointi

MailerLite

Maksuton versio kattaa noin 1000 sähköpostilistalle liittyjää. Hyvä sähköpostimarkkinoinnin työkalu verkkokaupalle, jonka maksuttomaan versioon sisältyvät verkkokaupalle hyödylliset automaatiot, kuten hylätyn ostoskorin palautus ja tervetuloa-viestiketjut.
Maksuton

Taulukkolaskenta ja tekstinkäsittely

Google Sheets - taulukkolaskenta

Verkkokaupan budjetin laskemiseen ja verkkokaupan raporttien käsittelyyn. Jos verkkokaupassa on paljon tuotteita niitä on helpompi siirtää verkkokauppaan CSV-tiedostona ja muokata Google Sheetsissä. Maksuton taulukkolaskentaohjelma, joka toimii selaimessa.
Maksuton

Google Docs - tekstinkäsittely

Sopii hyvin verkkokaupan tekstien ensimmäisten versioiden kirjoittamiseen ja muokkaamiseen. Osaa myös muuttaa sanellun tekstin kirjoitetuksi, mutta korjaamista jää toki paljon. Maksuton taulukkolaskentaohjelma, joka toimii selaimessa.
Maksuton