Search
Close this search box.

Elementor Pro -sivunrakennustyökalu – päivitä helposti verkkosivustosi ulkoasua

Elementor Pro on maksullinen sivun rakennustyökalu, joka sopii esimerkiksi Woocommerce-verkkokaupan ulkoasun rakentamiseen ja muokkaamiseen. Sivunrakennustyökalu antaa sinun muokata ulkoasua nopeasti ja helposti raahaamalla erilaisia osioita verkkosivulle esim. tekstiä, kuvaa, verkkokaupan tuotekortteja yms. Näet koko ajan miltä muokattava sivu näyttää.

  • Etusivun muokkaaminen ja ajankohtaisten tuotteiden vaihtaminen on helppoa
  • Pääset muokkaamaan tuotekorttien, tuoteosastojen ja muiden sivujen ulkoasua helposti
  • Toimii kevyen Hello-teeman päällä, jota päivitetään säännöllisesti
  • Elementorin avulla teet kauniin ja helposti hallittavan sivuston, joka pysyy nopeana

Jos Wordpress tai Woocommerce sivustosi kaipaa vielä palvelintilaa, saat Elementor Pron kaupan päälle ostaessa Wordpress-asennustyön kaupastani

59,00  (plus alv)

Tämä tuote on kumppanituote eli pääset tutustumaan sen sisältöihin paremmin palveluntarjoajan sivuilla ja teet sopimuksen suoraan palvelun tarjoajan kanssa. Tuotekortin nappi on kumppanuuslinkki, jonka kautta saatan saada pienen suosittelupalkkion, mikäli päädyt hankkimaan esittelemäni tuotteen. Linkin kautta ostetut tuotteet tai palvelut eivät ole ainakaan kalliimpia sinulle eli suosittelupalkkio sisältyy tuotteen hintaan. Esittelen vain tuotteita ja palveluita, joita itse käytän ja jotka ovat minulla toimineet hyvin.