Search
Close this search box.

Verkkokaupan Facebook-mainonnan starttipaketti

Hyödynnätkö jo verkkokaupassasi kiinnostusta herättävän mainonnan tehon? Verrattuna Googlen Shopping – tai hakusanamainontaan, jossa palvelet ainoastaan ostovaiheessa olevat potentiaaliset asiakkaat, voit laajentaa kohderyhmää Facebook-mainonnan avulla. Mainonnalla herättelet potentiaaliset asiakkaat tuotteesi hyötyihin tehokkaasti.

  • Palveluun kuuluu: Kuukauden kestävä Facebook-mainonnan kampanja verkkokauppasi tuotteille
  • Helppo ja riskitön tapa testata Facebook-mainontaa oman verkkokaupan tuotteille. Et sitoudu pitkiin sopimuksiin ja halutessasi voit jatkaa palvelua, niin kauan kuin se on sinulle tuloksellista tai siirtyä itse tekemään mainontaa.
  • Maksat työn osuuden verkkokaupassa (497 € + alv 24%) ja mainosbudjetin osuuden Facebookille (500 €) ja kaikki data jää siis käyttöösi mainostilillesi

497,00  (plus alv)

Verkkokaupan Facebook-mainonnan starttipaketti

497,00  (plus alv)

Kuvaus

Tarkempi palvelun sisältö:

  • Facebook-mainosten kirjoittaminen (3 kpl) ja mainosten tekeminen käyttäen yrityksen omia kuvia tai kuvapankin kuvia
  • Mainonnan kohdentaminen Facebookin ja/tai Instagramin yleisöille
  • Mainonnan optimointi ja seuranta
  • Tulosten esittely kuukauden päätteeksi 

 

Ostajalle huomioitavaa

Mainonnan suositusbudjetti noin 500 euroa työn lisäksi. Mainosbudjetin maksat suoraan Facebookille pankki- tai luottokortillasi. Data ja mainokset jäävät sinun käyttöösi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Verkkokaupasta löytyy laskuvaihtoehto, mutta voit halutessasi pyytää minua lähettämään verkkolaskun tai laskun sähköpostitse.

Verkkokursseihin pääset käsiksi heti verkkomaksun jälkeen. Palvelutuotteiden toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Jos työ vaatii pitemmän ajan, on siitä erillinen maininta tuotesivulla.

Palveluilla ja verkkokursseilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu eli jos et ole tyytyväinen kurssiin tai palvelun suorittamiseen, niin saat rahasi takaisin.