Verkkokaupan Facebook-mainonnan starttipaketti

Hyödynnätkö jo verkkokaupassasi kiinnostusta herättävän mainonnan tehon? Verrattuna Googlen Shopping – tai hakusanamainontaan, jossa palvelet ainoastaan ostovaiheessa olevat potentiaaliset asiakkaat, voit laajentaa kohderyhmää Facebook-mainonnan avulla. Mainonnalla herättelet potentiaaliset asiakkaat tuotteesi hyötyihin tehokkaasti.

  • Palveluun kuuluu: Kuukauden kestävä Facebook-mainonnan kampanja verkkokauppasi tuotteille
  • Helppo ja riskitön tapa testata Facebook-mainontaa oman verkkokaupan tuotteille. Et sitoudu pitkiin sopimuksiin ja halutessasi voit jatkaa palvelua, niin kauan kuin se on sinulle tuloksellista tai siirtyä itse tekemään mainontaa.
  • Maksat työn osuuden verkkokaupassa (497 € + alv 24%) ja mainosbudjetin osuuden Facebookille (500 €) ja kaikki data jää siis käyttöösi mainostilillesi

497,00  (plus alv)

Kuvaus

Tarkempi palvelun sisältö:

  • Facebook-mainosten kirjoittaminen (3 kpl) ja mainosten tekeminen käyttäen yrityksen omia kuvia tai kuvapankin kuvia
  • Mainonnan kohdentaminen Facebookin ja/tai Instagramin yleisöille
  • Mainonnan optimointi ja seuranta
  • Tulosten esittely kuukauden päätteeksi 

 

Ostajalle huomioitavaa

Mainonnan suositusbudjetti noin 500 euroa työn lisäksi. Mainosbudjetin maksat suoraan Facebookille pankki- tai luottokortillasi. Data ja mainokset jäävät sinun käyttöösi.

Verkkokaupan Facebook-mainonnan starttipaketti

497,00  (plus alv)

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Verkkokaupasta löytyy laskuvaihtoehto, mutta voit halutessasi pyytää minua lähettämään verkkolaskun tai laskun sähköpostitse.

Verkkokursseihin pääset käsiksi heti verkkomaksun jälkeen. Palvelutuotteiden toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Jos työ vaatii pitemmän ajan, on siitä erillinen maininta tuotesivulla.

Palveluilla ja verkkokursseilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu eli jos et ole tyytyväinen kurssiin tai palvelun suorittamiseen, niin saat rahasi takaisin.