Search
Close this search box.

Suosittu Elementor Pro sivunrakennustyökalu nyt edullisessa paketissa palvelintilan kanssa

Elementor hosting webhotelli ja suosittu Elementor Pro samassa paketissa

”Osa linkeistä on ns. kumppanuuslinkkejä, joiden kautta saatan saada pienen suosittelupalkkion, mikäli päädyt hankkimaan esittelemäni tuotteen. Linkin kautta ostetut tuotteet tai palvelut eivät ole ainakaan kalliimpia sinulle eli suosittelupalkkio sisältyy tuotteen hintaan. Esittelen vain tuotteita ja palveluita, joita itse käytän ja jotka ovat minulla toimineet hyvin.”

Elementor Pro + verkkokaupan käyttöön sopiva palvelintila samassa paketissa

Jos olet kiinnostunut rakentamaan Woocommerce-verkkokaupan, blogin tai yrityssivun, niin nyt on hyvä tilaisuus hyödyntää Elementorin tarjouspaketti, joka sisältää sekä palvelintilan, WordPress-julkaisujärjestelmän että Elementor Pro sivunrakennustyökalun. 

Korjaan itse paljon olemassa olevia Woocommerce-verkkokauppoja, jotka ovat hankalia käyttää ja ylläpitää tai niissä on teknisiä ongelmia, kuten hitautta. Asiakas päätyy verkkokaupan korjaustoimiin yleensä siksi, että nämä ongelmat ovat myös myynnin esteenä. Yleensä korjattavilla sivustoilla on paljon erillisiä lisäosia, jotka vaikuttavat ulkoasuun eivätkä myynnin kasvuun. Yhtenä korjaustoimena onkin sivun uudelleen rakentaminen Elementor Pro sivunrakennustyökalulla, jolloin erillisten lisäosien tarve vähenee ja myös ylläpitotoimet helpottuvat. Elementor Pron sisältä löytyvät ominaisuudet mm. lomakkeiden ja ylä- sekä alapalkkien rakentamiseen, pop up -ikkunoiden lisäämiseen ja verkkokaupan tuotesivupohjien muokkaukseen. Toinen suuri hyöty Elementorista on sivuston helppo muokattavuus jatkossa. Voit milloin vain lisätä uusia osioita esim. etusivulle tai vaihtaa niiden paikkaa. Etenkin verkkokaupassa etusivu on kuin kaupan näyteikkuna ja eniten kävijöitä saavana sivuna se auttaa lisäämään myös myyntiä oikein hyödynnettynä.

Elementorin hyötyjä sivuston rakentajalle:

Mitä Elementor Hosting paketti tarjoaa:

 • Webhotelli, jossa on valmiiksi asennettuna Elementor Pro (arvo 59 dollaria vuodessa)
 • Elementor Pron avulla voit rakentaa ja muokata minkä tahansa tyyppisen verkkosivuston kaikkia osia – blogeja, portfolioita, verkkokauppoja ja yrityssivustoja.
 • Elementor Pro vähentää muiden ammattimaisten lisäosien tarvetta, mikä parantaa vakautta ja turvallisuutta ja säästää rahaa.
 • Palvelimet sijaitsevat EU-alueella Belgiassa
 • Helppo asennus: Ei vaivaa Elementorin tai WordPressin asentamisesta, vain yksi napsautus ja sinulla on uusi verkkosivusto, joka on valmis suunniteltavaksi ja julkaistavaksi.
 • Huippusuorituskyky ja käytettävyys: Elementorin palvelintila tarjoaa nopean ja luotettavan palvelun Google Cloud -infrastruktuurin avulla taatulla 99,9 %:n toiminta-ajalla
 • Turvallinen ja suojattu: Jotta verkkosivustosi pysyy suojassa Elementor tarjoaa ilmaisen SSL:n, edistyneitä suojakerroksia, kuten WAFF- ja DDoS-suojauksen, ja sen toimintaa valvoo asiantuntijatiimi 24/7. Automaattiset varmuuskopiot sivustosta tuovat myös lisäturvaa.
 • Edullinen hinnoittelu: useampi paketti esim. pienelle nettisivulle ja Woocommerce-verkkokauppa käyttöön.
 • Asiakastuki: sähköpostitse ja live-chatin kautta, jolloin saat palvelintilaan ja verkkosivustojen rakentamiseen liittyviin kysymyksiin vastaukset yhdeltä palveluntarjoajalta.

Huomioithan seuraavat:

 • Asiakastuki ja ohjeet ovat englanniksi.
 • Ei puhelintukea: Elementor ei tarjoa puhelintukea, mikä voi olla haitta joillekin käyttäjille, jotka haluavat keskustella puhelimitse.
 • Domain ja sähköposti on ostettava ulkopuoliselta palveluntarjoajalta ja yhdistettävä verkkosivuston käytettäväksi.
 • Ihan kaikkia lisäosia et voi lisätä Elementor Hosting -palvelun alla toimivaan WordPressiin. Esimerkiksi muut sivunrakennustyökalut on estetty, koska palvelu on optimoitu ja rakennettu Elementor Pron käyttöön.

Elementor Hosting käyttöliittymä:

Mikä on Elementor Pro?

Elementor on nettisivunrakennustyökalu, jolla voit toteuttaa nettisivun tai verkkokaupan sivusisällöt ilman koodaamista. Elementor on helppokäyttöinen, sillä sivun rakentaminen tehdään visuaalisessa näkymässä raahaamalla eri rakennuspalikoita sivunäkymään. Muokkaustyön voit aloittaa myös valmiista sivupohjista. Elementor ei toimi yksinään, vaan tarvitsee alustaksi yhden käytetyimmistä nettisivualustoista eli Worpressin.

Elementor tuli markkinoille vuonna 2016 ja se kasvanut nopeasti yhdeksi suosituimmista WordPress-lisäosista. Elementor on asennettuna yli 13 miljoonalle WordPress-sivustolle ja tuhannet 5-tähden arvostelut kertovat myös sen suosiosta.

Elementor Pron avulla Woocommerce-verkkokaupan ulkoasu ja muokattavuus saadaan eri tasolle, mikä auttaa myös myynnin kasvattamisessa:

Kenelle Elementor Hosting sopii?

Elementorilla on siis seuraavat tuotteet/palvelut, joita tässä blogissa on avattu:

 • Elementor (maksuton sivunrakennustyökalu, joka on rajallinen toiminnoiltaan)
 • Elementor Pro maksullinen sivunrakennustyökalu (arvo 59 dollaria/vuosi), joka voidaan ottaa käyttöön WordPressin ja Woocommerce sivujen muokkaukseen
 • Elementor Hosting sisältää Elementor Pro sivunrakennustyökalun ja palvelintilan, johon WordPress on asennettuna (eri kokoisia paketteja ja verkkokaupalle sopivan Business paketin arvo on 300 dollaria vuodessa)

 

Elementor Hosting paketti on hyvä vaihtoehto henkilökohtaista tai yrityksen sivustoa itse rakentavalle, joka ei pelkää tutustua ohjeisiin englannin kielellä.

Jos haluat lisätä sivustosi tai verkkokauppasi muokattavuuta (ja siten myös myyntiä), on Elementor Pro siihen loistava työkalu. Muista, että voit käyttää Elementor Prota myös kotimaisilla palvelimilla. Esimerkiksi kotimainen Cloudcity Pro -webhotelli sopii hyvin verkkokaupan käyttöön. Ostat tällöin Elementor Pro lisäosan vuosilisenssin erikseen täältä.

Jos haluat apua verkkokaupan rakennustyöhön ja haluat ennen kaikkea myyvän kaupan, niin lue lisää aiheesta: “Tuloksellinen verkkokauppa yritykselle”.

"Kaikki asiat ovat vaikeita, ennen kuin ne ovat helppoja." -Thomas Fuller-
Jaa artikkeli:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email